Nieuwsoverzicht uit de vak- en nieuwsbladen

Uitvaartnieuws Week 16
12 april 2004 t/m 18 april

overzicht eerdere uitgaven

naar homepage

Donorvoorlichting NIGZ/BIS/NTS april 2004, De verzorging van een orgaan- of weefseldonor
Het aantal weefseldonaties neemt gelukkig steeds meer toe. Voor u als uitvaartverzorger, medewerker of beheerder van een mortuarium houdt dit in dat u vaker met donatie te maken kunt krijgen. Daarom heeft NIGZ-Donorvoorlichting speciaal voor u de brochure 'De verzorging van een orgaan- of weefseldonor' gemaakt waarin u meer leest over de verzorging, kosten en vergoedingen. Ook biedt de brochure een lijst met organisaties die werkzaam zijn op dit gebied.
Graag sturen wij u meer exemplaren van deze brochure toe. U kunt hiervoor contact opnemen met NIGZ-Donorvoorlichting op (0348) 43 76 50. Bestellen en downloaden van de brochure kan ook. Surf dan naar donorvoorlichting.nl.

Algemeen Belang ledenblad Leeftijd Leeftijd (ledenblad Algemeen Belang), een eigentijds magazine over leven en dood, april 2004.
In dit magazine o.a. artikelen over:

Onderlinge Winschoter Uitvaart Vereniging: samenwerking in zelfstandigheid. Over de uitvaart van een kind. Levenloos geboren baby's en de wet. Algemeen Belang steunt Clini Clowns. Gedenken in Glas.Unieke expositie in Nationaal Rijtuigenmuseum.

Bezoek de internetsite van:
Naar Uitvaartmedia homepage