VTU logo 200

Hét netwerkevenement voor de uitvaartbranche op 2 oktober 2014
VTU Vakdag met topspreker Ben Tiggelaar

 

Ben Tiggelaar
Met niemand minder dan de bekende spreker dr. Ben Tiggelaar organiseert de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) op donderdag 2 oktober 2014 de éérste VTU Vakdag. De VTU Vakdag wordt een bijzonder netwerkmoment voor de uitvaartbranche waarbij niet alleen topsprekers aanwezig zijn (waaronder Ben Tiggelaar), maar ook bedrijfs- en productpresentaties gehouden worden. Ook zijn er stands aanwezig en ontbreekt een 'netwerkborrel 'niet. De VTU Vakdag 2014 - van 10.00 tot 22.00 uur -wordt gehouden in de Evenementenhal Gorinchem. Iedereen is welkom. De lezing van Ben Tiggelaar is exclusief voor deelnemers en hun genodigden.

vtu vakdag
Extra netwerkmoment

"Binnen de VTU wordt al enige tijd gesproken over een extra netwerkmoment voor de uitvaartbranche naast onze vierjaarlijkse Uitvaart Vakbeurs," zegt VTU-secretaris Leen van der Heden. "Wij zijn niet alleen trots dat dit extra netwerkmoment er met de VTU Vakdag 2014 nu gaat komen , maar we zijn ook zeer verheugd dat we hiervoor Ben Tiggelaar als spreker bereid hebben gevonden."

Ben Tiggelaar
Dr. Ben Tiggelaar - bekend van talloze managementboeken en columns - is een bevlogen trainer, spreker en schrijver die mensen helpt om dromen om te zetten in daden. Tiggelaar verzorgt zo'n honderd seminars per jaar, veroverde met maar liefst vijf verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien en schrijft columns over werk, management en ondernemerschap in NRC Handelsblad en De Zaak.
Inspirerend
Op basis van de ontwikkelingen en trends én de vraagstukken waarmee ondernemers in de uitvaartbranche te maken hebben, zal Ben Tiggelaar ingaan op onder mee verandering, leiderschap en menselijk gedrag. Hij vertaalt gedragswetenschap naar praktische en persoonlijke toepassingen voor managers, ondernemers en andere professionals in de uitvaartbranche. Kortom een inspirerende lezing. De presentatie is exclusief voor bedrijven/exposanten die aan de VTU Vakdag deelnemen. Deze bedrijven kunnen voor hun relaties - zolang er ruimte is - extra kaarten reserveren.

Voorlopige programma VTU Vakdag (10.00 - 22.00 uur)
10.00 - 12.00 uur : Presentatie Ben Tiggelaar (voor deelnemers/exposanten en hun genodigden)
12.00 - 13.30 uur : lunchbuffet (op de expositievloer)
12.00 - 22.00 uur : bedrijfspresentaties (op de expositievloer)
15.30 - 18.00 uur : VTU-netwerkborrel (in stand VTU)
18.00 - 19.30 uur : Dinerbuffet (op de expositievloer)
20.00 - 20.30 uur : Presentatie door spreker (nog niet bekend)

Voor meer informatie:
Leen van der Heden, secretariaat VTU: +3170 394 00 39 / +31653 12 51 25 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.