Dela logo voor elkaar
Coöperatie DELA opent uitvaartcentrum in Weert

Coöperatie DELA opende vandaag in Weert de deuren van een nieuw uitvaartcentrum. Het voormalige Groene Kruisgebouw aan de Sint Odastraat 24 in de wijk Boshoven is de afgelopen maanden volledig verbouwd. In het nieuwe uitvaartcentrum worden overledenen verzorgd en kunnen nabestaanden in huiselijke omgeving afscheid van hun dierbare nemen. Ook is het mogelijk er kleine auladiensten te houden.

Intieme rouwkamers
DELA Uitvaartcentrum heeft twee rustige rouwkamers. Deze kamers bestaan uit een familiegedeelte en een afgeschermd gedeelte waar de overledene ligt opgebaard. Er is ook een 24-uurskamer waar nabestaanden de sleutel van krijgen. Dit biedt de mogelijkheid, net zoals thuis, dag en nacht bij de overledene te zijn. In de algemene huiskamer kunnen intieme afscheidsdiensten tot maximaal 25 personen worden gehouden. Het is mogelijk om er catering te laten verzorgen. Een klein team van vier ervaren medewerkers zorgt voor persoonlijke zorg en aandacht. Bezoekers van het uitvaartcentrum parkeren op eigen terrein.

Open huis
Binnenkort houdt DELA een open huis. Belangstellenden krijgen dan de gelegenheid om het uitvaartcentrum te bekijken, presentaties bij te wonen en vragen te stellen. De precieze datum wordt nog bekend gemaakt.

Keurmerk Uitvaartzorg
Coöperatie DELA beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk helpt consumenten bij de keuze voor een degelijke en betrouwbare uitvaartonderneming. Alle DELA-vestigingen worden jaarlijks op verschillende onderdelen van de dienstverlening gecontroleerd. Deze toets doorstaat DELA ieder jaar met glans. Op klanttevredenheid scoort DELA een 9,1.

Over coöperatie DELA
Het is DELA's ambitie dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) helpt mensen al meer dan 75 jaar tegen een eerlijke prijs met de begrafenis, crematie, repatriëring, opvang, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Ruim 3 miljoen leden, bijna 2.300 medewerkers, 170 vestigingen en 41.000 uitvaarten per jaar maken DELA marktleider in de Benelux. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA is een 'Great Place to Work', heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en is lid van MVO Nederland. 
www.dela.nl/uitvaartcentrum/uitvaartcentrum-weert

 

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.