logo-uitvaartverzekering-uitvaartverzorging-yarden 6 april: Bijzondere Open Dag Crematorium Rotterdam
John de Wolf, zanger Edwin & Bep het Medium
Na een ingrijpende verbouwing zet Crematorium Rotterdam - Maeterlinckweg 101, Rotterdam - op zondag 6 april haar deuren open. De Open Dag staat niet alleen in het teken van het totaal verbouwde pand.

Op 6 april wordt door alle Yarden crematoria ook aandacht besteed aan het feit dat 100 jaar geleden de eerste crematie in Nederland plaatsvond. De Open Dag in Yarden Crematorium Rotterdam is van 11.00 tot 16.00 uur. Naast rondleidingen zijn er tal van bijzondere gasten tijdens de Open Dag, zoals een optreden van de Rotterdamse zanger Edwin, de aanwezigheid van John de Wolf en Bep het Medium.

Totale verbouwing
Het crematorium Rotterdam dateert uit 1970 en werd ontworpen door prof. Dick Apon, die eind jaren '50 ook de Scheveningse Pier ontwierp. Apon ontwierp het gebouw vanuit een visie die destijds in binnen- en buitenland veel lof oogstte. Na bijna 45 jaar was het pand toe aan een ingrijpende verbouwing. De verbouwing is ontwikkeld vanuit de "Feeling Environment" gedachte. Een doordacht samenspel van kleuren, geuren, materialen en temperatuur, met als doel mensen op hun gemak te stellen. Niet alleen de uitstraling werd aangepakt, ook de mogelijkheden zijn fors uitgebreid. Het crematorium beschikt over twee sfeervolle restaurants die ook samengevoegd kunnen worden. Naast de twee aula's, met respectievelijk 120 en 80 zitplaatsen, is er een derde aula bij gekomen voor kleine gezelschappen tot 20 bezoekers. Locatiemanager Rob Benningen: "De verbouwing is erop gericht het pand te moderniseren en aan te passen aan de huidige eisen. Maar misschien nog belangrijker is dat we nu elke wens van een overledene of nabestaanden kunnen uitvoeren zoals zij dat graag willen. Met de kleinste aula bieden we een bijzondere mogelijkheid. Soms heeft een overledene nog maar weinig nabestaanden en dan is een kleine aula, waar plaats is voor maximaal 20 mensen, een plezieriger omgeving om afscheid te nemen."

John de Wolf, zanger Edwin en Bep het Medium
De Open Dag is van 11.00 tot 16.00 uur. Gedurende de hele dag zijn er rondleidingen in het pand. Op verschillende momenten gedurende de dag zijn er bijzondere gasten aanwezig in het crematorium. Zo is er tussen 12.00-12.30 uur een optreden van de Rotterdamse zanger Edwin. Rond 13.00 uur zal voetballegende John de Wolf aanwezig zijn en handtekeningen uitdelen. Zijn net verschenen biografie (De Wolf, John) zal tijdens de Open Dag te koop zijn en kan natuurlijk van een persoonlijke opdracht door John worden voorzien.
Tussen 14.00 en 16.00 uur is Bep het Medium aanwezig. Bep, inmiddels een landelijke bekendheid, neemt u mee naar de wonderbaarlijke wereld van het bovennatuurlijke. Iedereen is tussen 11.00 en 16.00 van harte welkom in Crematorium Rotterdam. De gehele dag is er gratis koffie, thee en fris verkrijgbaar. Op het terrein van het crematorium is voldoende gratis parkeergelegenheid.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.