Open Huis Uitvaartcentrum de Borgh in Goor
In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het Uitvaartcentrum de Borgh aan de Pastoriestraat 3. De medewerkers van Vredehof / Tijhuis Uitvaartverzorging laten het resultaat nu graag zien. Daarom organiseren zij een Open Huis op zaterdag 11 november a.s. De bezoekers hebben de mogelijkheid om kennis te maken met de medewerkers en geïnformeerd te worden over de vele mogelijkheden die er zijn voor een persoonlijke uitvaart.

Goor team
Daarnaast hebben de bezoekers de mogelijkheid om rond te kijken door het uitvaartcentrum en de 24-uurs familiekamers. Ook is er informatie over de voordelen van thanatopraxie (lichte balseming) en over de mogelijkheden om zelf te helpen bij de verzorging van de overleden dierbare. De deuren staan op 11 november open van 11.00 tot 15.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Tijhuis Uitvaartverzorging en het Uitvaartcentrum de Borgh aan de Pastoriestraat 3 in Goor, maakt inmiddels deel uit van Vredehof Uitvaartverzorging. Vredehof, in Enschede voortgekomen uit de coöperatieve gedachte, is geworteld in een groot deel van Twente en Salland. Zij heeft vestigingen in Enschede, Losser, Haaksbergen, Neede, Almelo, Rijssen, Enter, Holten, Bathmen, Deventer en Goor.

Met ruim anderhalve eeuw ervaring is Vredehof autoriteit op het gebied van uitvaartverzorging. Het is de ambitie van Vredehof om vernieuwend te zijn en om haar cliënten daadkrachtig maar met empathie bij te staan, onder het motto “Vredehof in dienst van het leven”. Vredehof heeft met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland cont(r)acten voor het uitvoeren van uitvaarten. De organisatie is er voor alle gezindten, is vertrouwd met alle rituelen en gebruiken en schept tegelijkertijd ruimte voor nieuwe vormen. Vrijwel de gehele dienstverlening wordt met eigen mensen en middelen uitgevoerd. Vredehof is daardoor nauwelijks afhankelijk van derden en dat geeft zekerheid, ondersteund door Keurmerk Uitvaartzorg. De uitvaartverzorgers van Vredehof zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers.
Meer informatie op www.vredehof.nl

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.