Teamfoto Uitvaartcentrum WatergraafsmeerUitvaartbraderie met rondleidingen in Uitvaartcentrum Watergraafsmeer
Op zondag 10 december a.s. is er een gezellige bedrijvigheid in Uitvaartcentrum Watergraafsmeer. Dan wordt de uitvaartlocatie omgetoverd tot een braderie met diverse kraampjes van ondernemers uit de omgeving met uitvaartproducten. Ook worden er rondleidingen gegeven door het hele gebouw. Om u op een gemoedelijke wijze te laten inspireren over de mogelijkheden rondom een uitvaart.

“Meestal loop je niet voor je plezier een uitvaartlocatie binnen. Met onze uitvaartbraderie willen we de drempel verlagen om te kijken wat er mogelijk is rondom een uitvaart.” vertelt locatiemanager Marion Meijers - Centen.

Inspirerende producten
Tijdens de uitvaartbraderie kunnen bezoekers ervaren hoeveel verschillende producten er zijn die te maken hebben met een crematie of begrafenis. Marion: “Iedereen kent een standaard kist, rouwkaart en asurn, maar er zijn zoveel andere zaken mogelijk.” Ook lokale ondernemers bieden hun diensten binnen de uitvaart aan. Zo zijn er o.a. rouwbloemstukken van Ellen Bosch, herinneringsproducten van Houtmetpassie.nl en prachtige rouwfotografie van Boukje Canaan. Ina Eilander draagt haar gedichten voor en er zijn smakelijke hapjes te proeven van uitvaartcateraar Meinders.

Rondleidingen
De medewerkers van het uitvaartcentrum staan klaar om allerlei vragen van de bezoekers te beantwoorden. Zowel op het gebied van uitvaartverzorging en deposito’s als over het verloop van het moment van overlijden tot en met de uitvaart. “We laten de verschillende ruimtes van ons gebouw zien. Daar waar het afscheid plaatsvindt, waar nagepraat wordt en waar samen herinneringen worden opgehaald. Tijdens de uitvaartbraderie is er voor ieder wat wils. Kom langs!”

De uitvaartbraderie vindt plaats op zondag 10 december a.s. van 10.00 tot 16.00 uur in Uitvaartcentrum Watergraafsmeer, Zaaiersweg 2 in Amsterdam. 
Entree is gratis.

Over Uitvaartcentrum Watergraafsmeer
Uitvaartcentrum Watergraafsmeer biedt alles voor een goed afscheid onder één dak. Van rouwkamers tot sfeervolle ruimtes voor de plechtigheid met een hapje en drankje na afloop.

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.