boek onvoltooidOnvoltooid
Boek over 435 vroeg overleden bekende personen uit de wereld van de politiek, literatuur, muziek, film, sport, radio en televisie.

Het overlijden van bekende personen gaat vaak gepaard met een gevoel van publieke ontzetting. Een moord op een bekend persoon is meestal een schokkend moment, een ijkpunt. Een bekende graadmeter daarvoor is de vraag: ''Waar was je tijdens de moord op John. F. Kennedy, Martin Luther King, Pim Fortuyn of Theo van Gogh?"
Lang niet altijd blijft de dood van een bekend persoon in het collectieve geheugen gegrift staan. Naarmate de tijd vordert transformeren bekende doden langzaam maar zeker weer in onbekende doden.
Onvoltooid is een boek vol momenten van herinnering en beschrijft, door korte biografieën en foto's, de levens van 435 vroeg overleden bekende personen.


Titel

Onvoltooid

Auteur

Marcel Bergen & Irma Clement

Afwerking en
Formaat

Paperback, 120 x 240

Illustraties Foto's 

Uitgever

Mokum Books, Amsterdam

Pagina's

175

Verschijningsdatum   

december 2018

ISBN

978909462491830

Prijs

€ 19,95

Bestellen

Mokum Books

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.