Persbericht
NVVE

De NVVE voegt zeven nieuwe afleveringen toe aan de podcastserie Café Doodnormaal dé Podcast. De gesprekken die je kunt beluisteren raken allemaal aan het thema euthanasie bij dementie, maar hebben telkens een andere insteek. Voor elke aflevering is een gastspreker uitgenodigd die met ruimte voor persoonlijke ervaring en reflectie vanuit de eigen expertise ingaat op vragen over dit onderwerp.

Dementie is de naam voor een combinatie van symptomen, waarbij de hersenen informatie niet meer goed kunnen verwerken. Wat is de oorzaak van dementie? En op welke leeftijd komt dit het meeste voor? Deze (en nog veel meer) vragen worden in de eerste aflevering van deze serie gesteld aan Philip Scheltens, hoogleraar neurologie en directeur van het Alzheimercentrum. Zijn doel is dementie behandelbaar te maken door wetenschap en de zorg voor dementie op het hoogst mogelijke niveau uit te voeren.

In de eerste aflevering van deze nieuwe serie legt Philip Scheltens uit wat dementie precies is, wanneer het kan worden vastgesteld en hoe euthanasie ook bij geplande zorg kan horen.

U vindt deze eerste aflevering op podcastkanalen als SpotifyDeezerGoogle Podcast en Apple Podcast en hier:

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief