den_hollandsche_logo

Nederlands' grootste showtuin in grafmonumenten en urnen nu ook 's avonds en op zondag geopend

Een bekende naam in de regio voor grafmonumenten en urnen is Den Hollandsche uit Elst. Vakmensen die met passie en inleving vorm geven aan een blijvende herinnering aan de overledene. 'Familie en nabestaanden helpen wij bij het kiezen van een persoonlijk, mooi en passend grafmonument.' zegt Wim ter Steege, eigenaar van Den Hollandsche Natuursteen uit Elst, 'Wij hebben de grootste en meest gevarieerde showtuin van Nederland waar nabestaanden zichzelf in alle rust kunnen oriënteren in de keuze van het grafmonument.

den_hollandsche_persbericht

Onze showtuin met meer dan honderd modellen en ons ruime assortiment trekt bezoekers uit heel Nederland, maar ook uit België en Duitsland komt een groeiend aantal mensen bij ons een kijkje nemen. Wij ervaren dat het voor de familie en nabestaanden vaak lastig is om met elkaar naar de showtuin te komen tijdens onze huidige openingstijden. Daarom zijn we vanaf oktober iedere donderdagavond geopend tot 19:30 uur, vrijdagavond tot 20:30 uur en openen we maandelijks ook op zondag onze deuren.'.

Door de grote diversiteit aan materialen, mogelijkheden en toepassingen wordt door Den Hollandsche wij samen met de familie van de overledene vorm gegeven aan persoonlijke wensen en ideeën. Via de website van Den Hollandsche kunt u aangeven wanneer u de showtuin of onze showroom met een ruime selectie urnen wilt bezoeken. Ook kunt u wanneer u dit op prijs stelt een afspraak maken voor een vrijblijvend schetsontwerp. 'Een aantal filmpjes op onze website geven u een indruk van onze ruime tuin en laten u duidelijk zien wat u kunt verwachten van een ontwerp op maat. Een bezoek is zeker de moeite waard.' aldus Wim ter Steege.

Den Hollandsche - schoonheid in natuursteen, Pascalweg 3 in Elst (tussen Arnhem en Nijmegen) www.denhollandsche.nl