Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Groningen maakt bekend:

Dat het in zijn vergadering van 21 augustus 2007, besluitnummer 6f, heeft besloten om als extra vermogensvrijlating bij de beoordeling van het recht op bijzondere bijstand een bedrag van maximaal € 3.700,00 vast te stellen, wanneer belanghebbenden zich niet, dan wel voor een te laag bedrag, hebben verzekerd voor de kosten van de uitvaart.

Het college heeft daarbij als belanghebbenden aangemerkt personen van 70 jaar of ouder.

Dit collegebesluit is gepubliceerd in het Gemeenteblad met het nummer 2007-56 en treedt in werking op de dag na die van de bekendmaking.

Dit collegebesluit ligt vanaf vandaag voor een ieder ter inzage en is kosteloos verkrijgbaar bij het Gemeentelijk Informatie Centrum (GIC), Kreupelstraat 1 (De Prefectenhof) te Groningen: open op maandag van 13.00-16.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 -16.00 uur, op donderdag ook van 18.00-20.00 uur.

Subcategorieën

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.