Agenda

Leiden. Uitvaartbeurs Leven & Sterven
Zondag 06 November 2016, 10:00 - 16:30

 uitvaartbeurs leven en sterven


Op 6 november organiseren wij een Leven en Sterven beurs in Leiden en wel in de Stadsgehoorzaal.
“De Stadsgehoorzaal in Leiden kent een eeuwenlange geschiedenis. In 1826 werd de linkervleugel van het toenmalige Sint-Catharinagasthuis ingericht tot ‘Stadsgehoorzaal’. Toen de zaal wegens zijn beperkte capaciteit niet langer voldeed werd de gehoorzaal verbouwd en uitgebreid, maar een grote brand in 1889 verwoestte het volledige gebouw. Op dezelfde plek werd toen de nieuwe Stadsgehoorzaal zoals we hem nu kennen gebouwd. Het gebouw is een imposant voorbeeld van neorenaissance-architectuur, dat in Nederland nauwelijks meer voorkomt.
De voorgevel aan de Breestraat met de zuilengalerij geeft aan het gebouw een bijzondere allure.
De Stadsgehoorzaal wordt geroemd om haar akoestiek en vele orkesten, nationaal en internationaal, spelen er dan ook graag uiteenlopende concerten. Door de multifunctionele zalen is het gebouw bovendien uitermate geschikt voor een breed scala aan evenementen.”

 Specials (print)
Uitvaartspecial
Er wordt onder meer aandacht besteed aan uitvaartrituelen en rouwverwerking. Daarnaast bevat de special achtergrondverhalen en diepte-interviews. Lift mee op deze onderwerpen en bereik een gerichte groep geïnteresseerde lezers. Door in deze special te adverteren heeft u een hoog bereik. Ook kunt u ervoor kiezen in één of meerdere regio´s te plaatsen. Eerstvolgende uitgave is nog onbekend.

Uitvaartmagazine Leven&Sterven
Alles wat bij een uitvaart komt kijken komt aan bod in de special ´Leven & Sterven´. We laten de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden zien en geven ook een overzicht van bedrijven die hulp kunnen bieden bij de afhandeling. Het betreft een special met de hoogwaardige kwaliteit die aansluit op de informatiebehoefte van consumenten. Het magazine wordt op aanvraag verspreid, u bereikt hiermee een gerichte groep geïnteresseerde lezers. Eerstvolgende uitgave is nog onbekend.

Meer weten?
072 519 6699
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor standhouders:
Neem contact op:
Beurzen & Evenementen:
Rachel van den Berg
072 519 6561
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    

Locatie De Stadsgehoorzaal, Breestraat 60, 2311 CS Leiden

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl