Agenda

Amstelveen. Rouw wandeling 18 februari Amsterdamse bos - 'wat verandert'
Zondag 18 Februari 2018, 10:00

Wandeling 18 februari Amsterdamse bos - 'wat verandert'

in de ontmoeting 18 02 2018Diny Neplenbroek en Wendy Pater-Jamin organiseren maandelijks een rouwwandeling in het Amsterdamse bos. We wandelen ruim 1 uur. Het doet zichtbaar goed om te kunnen delen en samen te bespreken over hoe een ieder probeert zijn/haar leven weer te leven.
Lotgenoten hebben elkaar veel te vertellen en herkennen elkaar in de verhalen. Daarnaast heeft wandelen in de natuur vaak een positieve werking.

We verzamelen om 10.00 uur voor Silversant, Noorddammerlaan 119 Amstelveen. Kosten deelname zijn € 10,00 (contant) inclusief een koffie of thee.

Elke maand verweven we een thema in de wandeling. Deze maand is het thema van de wandeling: “wat verandert”. Zoals de relaties van overledenen veranderen, verandert de relatie tussen de overledene en overlevende. De wandeling is voor iedereen die verlieservaring(en) kent en hier aandacht aan wil geven. Hoe kort of lang geleden dit verlies ook geweest is. Na de wandeling praten en drinken we koffie/thee in het restaurant Silversant.
Graag aanmelden als je mee wilt lopen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-4604 8372.
Wendy Pater-Jamin – indeontmoeting.nl Diny Neplenbroek – dinvyneplenbroek.nl
Levenscoach en gespecialiseerd verliesbegeleider Uitvaartverzorging

 

Een warme groet,
Wendy Pater-Jamin
indeontmoeting.nl

Locatie Silversant, Noorddammerlaan 119 Amstelveen

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.