Nieuwsoverzicht uit de vak- en nieuwsbladen

Week 30, 26 juli 1999 t/m 1 augustus 1999
overzicht eerdere uitgaven

naar homepage
Verschillende kranten, 26 juli 1999, Begrafenis van Koning Hassan van Marokko
Ook deze week nog veel aandacht voor het overlijden en de begrafenis van koning Hassan. Vrijwel alle westerse en arabische leiders waren aanwezig bij zijn uitvaart afgelopen zondag. De kroonprins Sidi Mohammed VI, die afgelopen vrijdag tot koning Mohammed VI was gekroond, liep in de rouwstoet in de traditionele witte kleding en een rode fez. De rouwperiode zal 40 dagen duren in Marokko.

Verschillende kranten, 27 juli 1999, Boete en verzoening op joodse begraafplaats in Groningen
Foto met onderschrift. Vrijwilligers van de christelijke stichting Boete en Verzoening hebben zich op de joodse begraafplaats bezig gehouden met het schoonmaken en herstellen van de stenen, het bijschilderen van de letters en het snoeien van de begroeiing. De ruim vijftig vrijwilligers willen zo een bijdrage leveren aan de verbetering van de verhouding tussen joden en christenen.

Verschillende kranten, 27 juli 1999, Tombes uit tijd voor Christus in centrum Rome
AFP: 4 'archaïsche' graftombes uit de negende eeuw voor Christus zijn in het centrum van Rome gevonden onder het forum dat Julius Caesar liet aanleggen. Er zijn hier naast de ovale tombes, urnen en andere aardewerk gevonden. De opgravingen zijn op het internet te volgen.

 

 

Bezoek de internetsite van:
TAP: Tourné Aluminium Products

Naar Uitvaartmedia homepage