Persbericht

 

Half september meldden wij u de nominatie van Urnencentrum Nederland voor de prestigieuze International Funeral Awards, de oscars voor de funeraire sector.

Nu kunnen wij u melden dat tijdens de grande gala-uitreiking in de nacht van zaterdag 22 oktober op zondag 23 oktober Urnencentrum Nederland uit Schoonhoven de Award ook daadwerkelijk in de wacht heeft gesleept!

Het spektakel, waar internationale pers en televisie grootschalig aanwezig was, werd gehouden in het Belgische Aarschot in het kastel van Nieuwland. In de categorie "beste toeleverancier voor de uitvaartbranche" die bestond uit 15 Nederlandse nominaties wisten de beide inzendingen van Urnencentrum Nederland (de compleet nieuwe urnenlijn en virtueelgedenken.nl) de jury te overtuigen. Doorslaggevend hierbij waren het vernieuwende uitgangspunt van de urnenlijn en het belang van virtueelgedenken.nl gezien in het licht van de ontwikkelingen op het gebied van de nazorg aan nabestaanden.

De urnenlijn speelt in op de wens van steeds meer nabestaanden om de as van de overledene mee naar huis te willen nemen. Door vernieuwende vormgeving en decoratie is Urnencentrum Nederland erin geslaagd urnen te ontwikkelen die passen binnen het interieur van de nabestaanden zonder dat voor anderen direct zichtbaar is dat het om een urn gaat. Virtueelgedenken.nl biedt een professioneel vormgegeven platvorm op het internet waar de herinnering aan de overledene levend wordt gehouden door o.a. foto-, video- en geluidsmateriaal en een condoleanceregister en is daarmee een eigentijds product wat helpt bij de verwerking van het verlies van een dierbare.

Het spreekt voor zich dat wij bijzonder blij zijn met deze waardering vanuit de uitvaartbranche in de vorm van deze Award. Een bekroning op jarenlang hard werken waarbij de wens van de klant altijd het uitgangspunt is geweest en dat ook in de toekomst altijd zal blijven.

Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor nadere informatie (0182 - 38 79 04) of bezoekt u onze internetsite www.urnen.nl en www.virtueelgedenken.nl

Met vriendelijke groet,

Urnencentrum Nederland
Ber van Reden