Agenda

Roosendaal: Rouwcafé met als thema 'Omgaan met verlies'
Maandag 09 Oktober 2017, 19:15 - 21:30

humanitas

Theoloog Arthur Polspoel te gast in rouwcafé

Pastoraal theoloog Arthur Polspoel is maandag 9 oktober te gast in het rouwcafé in Roosendaal. Hij schreef verschillende boeken over rouw en gaat op deze avond in op het thema ‘omgaan met verlies.’

In de inleiding gaat Polspoel in op vragen als het verwerken van een heftig verlies, wat het betekent om iemand kwijt te raken en hoe je iemand kan steunen die in de rouw is. Daarna is er ruimte om met hem en met elkaar in gesprek te gaan.

Gedachten wisselen
Het rouwcafé is bedoeld voor mensen die een verlies hebben meegemaakt en hierover van gedachten willen wisselen met anderen.

De avond vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur in de kapel van woonzorgcentrum De Brink aan de Melis Stokelaan 5 in Roosendaal.
De zaal opent om 19.15 uur. De toegang is gratis.

De organisatie is in handen van Humanitas en Groenhuysen. Voor meer informatie, kunt u bellen met 0165-599936 (op woensdagmorgen) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.