Agenda

Aalsmeer. Allerzielen viering in de aula van begraafplaats Aalsmeer
Zondag 05 November 2017, 15:30

kaarsOp zondag 5 november om 16.00 uur is de traditionele Allerzielen viering in de aula van begraafplaats Aalsmeer. Voorganger Liesbet Geijlvoet leidt de oecumenische bijeenkomst. De overleden dierbaren van de aanwezigen herdenken we tijdens deze bijeenkomst met lichtsymboliek. Hierbij leest de voorganger de namen van overledenen voor tijdens het neerzetten van een kaarsje.

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk en inlopen kan vanaf 15.30 uur.

De bijeenkomst wordt ondersteund door het koor Caritas. Na afloop is men in de gelegenheid om graven te bezoeken en wordt een kopje koffie of thee aangeboden. De bijeenkomst is gratis en aanmelden voor deze bijeenkomst kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kaars opsteken voor een dierbare
Vanaf donderdag 26 oktober starten de herdenkingsweken op begraafplaats Aalsmeer. In de periode rond Allerzielen kunnen belangstellenden op een speciale plek vlakbij de ingang een kaarsje branden en een kaartje met een herinnering of groet schrijven voor hun overleden dierbare(n). Dit kan tot donderdag 9 november.

Begraafplaats Aalsmeer ligt aan de Ophelialaan 232A te Aalsmeer en is in beheer van begraafplaats Zorgvlied.

Locatie Ophelialaan 232A te Aalsmeer

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.