×

Opmerking

Dit evenement is gewijzigd - dit komt nu het meest in de buurt van de datum waar u op zocht

Agenda

TV NPO 1. Over mijn lijk
Donderdag 25 Januari 2018, 22:20

over mijn lijkOver Mijn Lijk

Je bent jong. In de kracht van je leven. En dan…. Bam! Hoor je dat je ongeneeslijk ziek bent. En niet lang meer te leven hebt. Wat dan?

In Over Mijn Lijk volgt Valerio Zeno vijf jonge mensen die in deze situatie zitten. Vijf helden die niet bij de pakken neer zitten. Maar besluiten keihard te leven!

Valerio volgt ze een half jaar bij al hun hoogte- en dieptepunten. En geeft zo een unieke kijk in het leven van deze inspirerende jongens en meiden.

Dit seizoen volgen we de 19-jarige eilander Daan, die in 2015 hoort dat hij een hersentumor heeft. In oktober 2016 blijkt de tumor uitgezaaid.

Gerrianne (17) hoopte al een tijd dat ze aan Over Mijn Lijk mee mocht doen. "Ik ben heel blij dat ik gevraagd ben en deze kans kan pakken."

Opgeven is geen optie. Zeker niet als de 27-jarige Jermaine hoort dat ie tot de 5% behoort die na vijf jaar nog leeft nadat een Glioblastoma is geconstateerd.

In de loop van 2014 voelt Tom pijn in zijn knie. In 2015 ontdekken ze dat het een zeldzame agressieve vorm van kanker is. Die zomer laat hij zijn been amputeren.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.